MIDI-PYRENEES

Met de wereldberoemde Gorges du Tarn

Eén van de grotere regio's in Frankrijk

 • Het dunbevolkte Parc naturel régional des Causses du Guercy

  Woeste en pure natuur, zeker een bezoek waard.
 • De wereldberoemde Gorges du Tarn

  En ook in Ayveron: hier ligt het Parc naturel régional des Grand Causses, dat aansluit op de Cevennes.
 • Het indrukwekkende Parc national des Pyrénées

  Een berglandschap dat zich uitstrekt langs de Spaanse grens. De hoogtes variëren hier van 1000 tot ca 3300 meter boven de zeespiegel.
 • Gemiddeld meer dan 2000 uur zon per jaar

  In het grootste gedeelte van deze streek komt de temperatuur 60 tot 80 dagen per jaar boven de 25° C. De Midi-Pyrénées kan wat dat betreft concurreren met de Middellandse Zeekust.

ONZE SAFARITENTEN IN DE MIDI-PYRENEES

Camping
Les 3 Cantons

 • Groot zwembad met peuterbad
 • Avontuurlijk Outdoor sporten
 • Rustige ruime plekken in het bos

Camping
Domaine St. Martin

 • Zwembad met panoramisch uitzicht
 • Fantastische omgeving
 • Diverse outdoor activiteiten in de buurt

Boeken bij Tentensuite

Wij zorgen er persoonlijk voor dat je onbezorgd kunt genieten van jouw Glamping vakantie in Frankrijk. Een safaritent huren doe je bij Tentensuite.nl

Vast aanspreekpunt

Al 10 jaar kun je bij Tentensuite een geslaagde Glamping vakantie boeken. Wij zijn altijd bereikbaar voor je vragen.

Kleine campings

De safaritenten van Tentensuite staan op kleinschalige groene campings, kindvriendelijk en vooral gemoedelijk. Een safaritent huren op een kleinschalige campings doe je bij Tentensuite.

Geslaagde vakantie

Wanneer de kinderen het naar hun zin hebben, kun je pas ècht genieten. Hier letten wij op bij de camping selectie. Een safaritent huren, een beleving voor iedereen uit het gezin!

ZOEKEN IN ALLE REGIO'S

Mike Barnhoorn

Met Tentensuite ga je graag mee!

Welkom bij Tentensuite.nl, de nummer 1 vakantie aanbieder van het Original Glamping. Graag maken wij van de gelegenheid gebruik om onszelf even voor te stellen. Mike en Hans met allebei een passie voor kamperen met comfort hebben samen het besluit genomen om de  know-how en het gezamenlijke aanbod samen te voegen.

Beide altijd opzoek naar een kampeerbeleving op kleinschalige authentieke Franse campings met de voorkeur voor een Nederlandstalige eigenaar. Dit om ook de allerkleinste onder ons op hun gemak te stellen.

Immers de vakantie begint pas echt als ook daadwerkelijk de hele familie mag genieten! Om te beginnen bij de ouders die vol vertrouwen de kinderen over de camping durven te laten gaan. Hier spelen zij in een kleine setting en uiteraard in een schone en natuurlijke omgeving. Een zwembad, gepaste animatie/kinderclub zijn ook altijd aanwezig. Voor de juniors vaak een wat stoerder aanbod zoals bijvoorbeeld een laserbos, mountainbiken of huttenbouwdorp. Ook buiten de camping is er altijd veel te doen, kijk bij al onze campings voor de bijzondere mogelijkheden.

Original Glamping gaat terug naar waar het ooit begonnen is: een bijzondere kampeerervaring met net dat beetje verwennerij erbij! Extraatjes en met dus duidelijk meer comfort. Maar nee geen televisie of een enorm luxe badkamer in de tent. Hetgeen wat er bij ons op de website staat bieden wij dan ook aan met heel veel overtuiging en gegarandeerd vakantie vermaak. Wel staat er bij elke tent een hangmat, skotelbraai of echte BBQ en zijn er altijd gezelschapsspelletjes aanwezig. De inventaris van de tent is meer dan royaal te noemen, van pizzasnijder tot bedlampje, van comfortabele stoelen tot lucifers, het ligt er allemaal.

Wij heten u dan ook nu alvast welkom in een van onze met zorg samengestelde accommodaties.

Per 1 janauri 2021 heeft Mike Tentensuite volledig overgenomen en zal zijn best doen om Tentensuite zo goed mogelijk voort te zetten. De missie blijft hetzelfde: een onvergetelijke Original Glamping Vakantie in Frankrijk aanbieden.

Met vriendelijke groet

Mike

TOP