Huur een Gites in Frankrijk

En laat je verassen door de eigenaar!

Een Gites huren in Frankrijk, geniet van comfort!

 • Veelal in overwegend agrarische streek met rust en ruimte!

  Veel landelijke dorpjes, kleine wegen en riviertjes. Je zult ontdekken dat je kilometers kunt rijden zonder iemand tegen te komen.
 • Geniet van een Table D' Hote in goed gezelschap

  Heerlijk genieten van het leven op het Franse platteland. Op de meren, kenmerkend voor de Limousin, zijn veel watersportactiviteiten te doen.
 • Wij bieden overwegend Nederlands sprekende eigenaren

  Limoges is een behoorlijke stad die vooral bekend is door het porselein dat je overal in de stad kunt kopen. Een echte winkelstad is Brive-la-Gaillarde.
 • Alleen je koffer mee, geen gesleep met handdoeken en beddengoed!

  De zomers zijn er heerlijk warm. Maar zeker op het Centraal Massief kan het soms ook in de zomer regenachtig zijn. Het is hier niet voor niets altijd groen.

ONZE CAMPINGS MET FANTASTISCHE GITES IN FRANKRIJK

Camping
La Perle

 • Zwembad met glijbaan
 • Kinderboerderij
 • Terras met zicht op speeltuin

Château
Le Verdoyer

 • Overdekt zwembad
 • Eetgelegenheden
 • Kinderclub

Château
La Grange Fort

 • Binnen- en buitenbad
 • Kidsclub
 • Eetgelegenheden

Boeken bij Tentensuite

Wij zorgen er persoonlijk voor, samen met de campingeigenaar, dat je onbezorgd kunt genieten van jouw Original Glamping vakantie in Frankrijk. Een safaritent of ander soort accommodatie huren doe je via Tentensuite.nl

Vast aanspreekpunt

Al 16 jaar kun je bij Tentensuite een geslaagde Original Glamping vakantie boeken. Safaritent, Gites of Mobile-home. Wij zijn altijd bereikbaar voor je vragen.

Kleine campings

De safaritenten en accommodaties dieTentensuite jou aanbied staan op kleinschalige groene campings, kindvriendelijk en vooral gemoedelijk. Een safaritent of accommodatie huren op een kleinschalige campings doe je bij Tentensuite.

Geslaagde vakantie

Wanneer de kinderen het naar hun zin hebben, kun je pas ècht genieten. Hier letten wij op bij de camping selectie. Een safaritent huren of alternatieve accommodatie, een beleving voor iedereen uit het gezin!

ZOEKEN IN ALLE REGIO'S

Mike Barnhoorn

Met Tentensuite ga je graag mee!

Welkom bij Tentensuite.nl, de nummer 1 vakantie aanbieder van het Original Glamping. Graag maken wij van de gelegenheid gebruik om onszelf even voor te stellen. Mike van Tentensuite en Juliette van Juliette-Tentvakanties.nl met allebei een passie voor kamperen met comfort hebben samen het besluit genomen om de  know-how en het gezamenlijke aanbod samen te voegen. Om een nog breder en passender aanbod te kunnen bieden aan onze gasten werken wij ook direct samen met de campingeigenaren. Direct reserveren bij een camping is dus ook mogelijk.

Wij zijn hierdoor altijd opzoek naar een kampeerbeleving op kleinschalige authentieke Franse campings met de voorkeur voor een Nederlandstalige eigenaar. Dit om ook de allerkleinste onder ons op hun gemak te stellen.

Immers de vakantie begint pas echt als ook daadwerkelijk de hele familie mag genieten! Om te beginnen bij de ouders die vol vertrouwen de kinderen over de camping durven te laten gaan. Hier spelen zij in een kleine setting en uiteraard in een schone en natuurlijke omgeving. Een zwembad, gepaste animatie/kinderclub zijn ook altijd aanwezig. Voor de juniors vaak een wat stoerder aanbod zoals bijvoorbeeld een laserbos, mountainbiken of huttenbouwdorp. Ook buiten de camping is er altijd veel te doen, kijk bij al onze campings voor de bijzondere mogelijkheden.

Original Glamping gaat terug naar waar het ooit begonnen is: een bijzondere kampeerervaring met net dat beetje verwennerij erbij! Extraatjes en met dus duidelijk meer comfort. Maar nee geen televisie of een enorm luxe badkamer in de tent. Hetgeen wat er bij ons op de website staat bieden wij dan ook aan met heel veel overtuiging en gegarandeerd vakantie vermaak. Wel staat er bij elke tent een hangmat, skotelbraai of echte BBQ en zijn er altijd gezelschapsspelletjes aanwezig. De inventaris van de tent is meer dan royaal te noemen, van pizzasnijder tot bedlampje, van comfortabele stoelen tot lucifers, het ligt er allemaal.

Wij heten u dan ook nu alvast welkom in een van onze met zorg samengestelde accommodaties.

Per 1 janauri 2021 hebben  Mike en Juliette Tentensuite volledig anders ingericht en ze gaan hun best doen om het platform Tentensuite zo goed mogelijk voort te zetten en verder te ontwikkelen. De missie blijft hetzelfde: een onvergetelijke Original Glamping Vakantie in Frankrijk aanbieden voor al onze gasten.

Met vriendelijke groet

Mike en Juliette

TOP