De gezichten achter Tentensuite

Graag stellen wij ons even voor! Ga je met ons mee naar Frankrijk?

Hieronder de blog van Ruud en Leida. Het nieuwste bericht staat bovenaan.

Ons kampeerleven..... Hoe kom je erbij om ooit luxe tenten te gaan verhuren? Misschien wel omdat we al heel lang kamperen. Ruud lag al in een tent voor hij een jaar oud was en Leida ging niet veel later kamperen. Ruud heeft op zijn fiets met een tentje achterop bijna heel Europa doorgereden en overal werd gekampeerd. Eenmaal samen werd het de favoriete manier om de vakanties door te brengen. Met de rugzak in Frankrijk. Op de fiets met het tentje in een karretje en de zoon achterop door de Benelux. En niet veel later met dezelfde lichtgewicht uitrusting met de auto en uiteraard naar Frankrijk. We kampeerden vooral op kleine campings, bij de boer of in het wild. Later kwam er iets meer luxe in de vorm van een grote ruime De Waard tent met echte stoelen en een heus gascomfort. Daarmee veranderde ook de keuze van de campings, die werden ook wat groter en luxer. Maar we gingen echt niet naar een groot pretpark met waterglijbanen en elke dag disco of live muziek. En aan dat idee houden we ons vast. Op de camping die we gerund hebben, verhuurden we uiteraard De Waard tenten. Later kwamen daar nog 6 luxe safaritenten van Tentensuite bij. Stiekem sliepen we zelf ook wel eens een nachtje in onze luxe tenten en eerlijk is eerlijk, er is niets mis mee. Heerlijk in een normaal bed en eigen sanitair, wie wilt dat nou niet. Vorig jaar toen we gastgezin waren op camping Les Trois Cantons sliepen we zelf ook weer in een luxe tent. Helaas moesten we af en toe in onze oude toercaravan, maar waren dan weer blij als we terug mochten in de tent. Veel meer ruimte en je leeft als het ware buiten. Kom het eens een keertje proberen en zoek een leuke camping uit op deze website.

Hiermee willen wij ons even kort voorstellen. Wij zijn Ruud, Leida en Beau. Acht jaar lang hebben wij met veel plezier Camping la Plaine gerund. Een camping in de Aveyron aan de rivier de Lot met 55 plekken voor toeristisch kamperen. Tevens beschikten wij daar over 6 safari-tenten en 4 De Waard tenten. Het werd tijd voor een nieuwe uitdaging en die dachten we gevonden te hebben met het beheer van een ****camping elders in Frankrijk. Dit liep helaas niet zoals wij gehoopt hadden. Een illusie armer maar een ervaring rijker, zijn we toen voor Juliette Tentvakanties en Tentensuite gaan werken. Vorig seizoen deden wij gedeeltelijk de planning voor Juliette en hebben geholpen met het opbouwen en afbreken van de safaritenten op verschillende campings. Op een van deze campings waren wij gedurende het seizoen de host voor de 9 luxe tenten van Juliette Tentvakanties die daar stonden. Hierdoor en ook door ons kampeerleven, voordat wij campingeigenaar waren, hebben we een schat aan ervaring opgedaan en die willen we nu gebruiken om jullie een fantastische vakantie te laten beleven op een van de campings op deze Tentensuite site. Volgende keer meer over ons kampeerleven.

Boeken bij Tentensuite

Wij zorgen er persoonlijk voor, samen met de campingeigenaar, dat je onbezorgd kunt genieten van jouw Original Glamping vakantie in Frankrijk. Een safaritent of ander soort accommodatie huren doe je via Tentensuite.nl

Vast aanspreekpunt

Al 16 jaar kun je bij Tentensuite een geslaagde Original Glamping vakantie boeken. Safaritent, Gites of Mobile-home. Wij zijn altijd bereikbaar voor je vragen.

Kleine campings

De safaritenten en accommodaties dieTentensuite jou aanbied staan op kleinschalige groene campings, kindvriendelijk en vooral gemoedelijk. Een safaritent of accommodatie huren op een kleinschalige campings doe je bij Tentensuite.

Geslaagde vakantie

Wanneer de kinderen het naar hun zin hebben, kun je pas ècht genieten. Hier letten wij op bij de camping selectie. Een safaritent huren of alternatieve accommodatie, een beleving voor iedereen uit het gezin!

ZOEKEN IN ALLE REGIO'S

Mike Barnhoorn

Met Tentensuite ga je graag mee!

Welkom bij Tentensuite.nl, de nummer 1 vakantie aanbieder van het Original Glamping. Graag maken wij van de gelegenheid gebruik om onszelf even voor te stellen. Mike van Tentensuite en Juliette van Juliette-Tentvakanties.nl met allebei een passie voor kamperen met comfort hebben samen het besluit genomen om de  know-how en het gezamenlijke aanbod samen te voegen. Om een nog breder en passender aanbod te kunnen bieden aan onze gasten werken wij ook direct samen met de campingeigenaren. Direct reserveren bij een camping is dus ook mogelijk.

Wij zijn hierdoor altijd opzoek naar een kampeerbeleving op kleinschalige authentieke Franse campings met de voorkeur voor een Nederlandstalige eigenaar. Dit om ook de allerkleinste onder ons op hun gemak te stellen.

Immers de vakantie begint pas echt als ook daadwerkelijk de hele familie mag genieten! Om te beginnen bij de ouders die vol vertrouwen de kinderen over de camping durven te laten gaan. Hier spelen zij in een kleine setting en uiteraard in een schone en natuurlijke omgeving. Een zwembad, gepaste animatie/kinderclub zijn ook altijd aanwezig. Voor de juniors vaak een wat stoerder aanbod zoals bijvoorbeeld een laserbos, mountainbiken of huttenbouwdorp. Ook buiten de camping is er altijd veel te doen, kijk bij al onze campings voor de bijzondere mogelijkheden.

Original Glamping gaat terug naar waar het ooit begonnen is: een bijzondere kampeerervaring met net dat beetje verwennerij erbij! Extraatjes en met dus duidelijk meer comfort. Maar nee geen televisie of een enorm luxe badkamer in de tent. Hetgeen wat er bij ons op de website staat bieden wij dan ook aan met heel veel overtuiging en gegarandeerd vakantie vermaak. Wel staat er bij elke tent een hangmat, skotelbraai of echte BBQ en zijn er altijd gezelschapsspelletjes aanwezig. De inventaris van de tent is meer dan royaal te noemen, van pizzasnijder tot bedlampje, van comfortabele stoelen tot lucifers, het ligt er allemaal.

Wij heten u dan ook nu alvast welkom in een van onze met zorg samengestelde accommodaties.

Per 1 janauri 2021 hebben  Mike en Juliette Tentensuite volledig anders ingericht en ze gaan hun best doen om het platform Tentensuite zo goed mogelijk voort te zetten en verder te ontwikkelen. De missie blijft hetzelfde: een onvergetelijke Original Glamping Vakantie in Frankrijk aanbieden voor al onze gasten.

Met vriendelijke groet

Mike en Juliette

TOP