AQUITAINE

Afwisseling van bergen, rivieren en een ruig kustgebied.

Uitermate populair bij de Nederlanders

 • Voor ieder wat wils

  Afwisseling van bergen, rivieren, mooie steden en sfeervolle dorpjes plus een ruig kustgebied aan de Atlantische oceaan maken van deze regio een bijzondere streek.
 • Met het grootste bos van Europa

  Het Regionale Natuurpark van de Landes de Gascogne. Dit strekt zich uit van het Bassin d’Arcachon tot diep in de Gers.
 • Vele wijnsoorten in en rondom Bordeaux

  Overal om je heen zie je wijngaarden maar ook meer het binnenland in zul je niet om de wijn heen kunnen. De streek van de Médoc is prima geschikt voor wandelingen of fietstochten langs de wijngaarden.
 • De stranden van de Aquitaine zijn een waar surfparadijs.

  De regio Aquitaine ligt in het zuidwesten van Frankrijk aan de Golf van Biskaje . Deze zee is zeer geliefd bij de surfers vanwege zijn harde wind.

ONZE SAFARITENTEN IN AQUITAINE

Camping
Fontaine du Roc

 • Groot zwembad met glijbaan
 • Restaurant / Bar / Terras
 • Kasteel route

Domaine
Bessière

 • Privé sanitair
 • Zwembad met duikplank
 • Tennisbaan en Sportveld

Camping
Le Mondou

 • Groot zwembad met peuterbad
 • Snackbar / bar / terras
 • Vlakbij rivier de Dordogne

Boeken bij Tentensuite

Wij zorgen er persoonlijk voor dat je onbezorgd kunt genieten van jouw Glamping vakantie in Frankrijk. Een safaritent huren doe je bij Tentensuite.nl

Vast aanspreekpunt

Al 10 jaar kun je bij Tentensuite een geslaagde Glamping vakantie boeken. Wij zijn altijd bereikbaar voor je vragen.

Kleine campings

De safaritenten van Tentensuite staan op kleinschalige groene campings, kindvriendelijk en vooral gemoedelijk. Een safaritent huren op een kleinschalige campings doe je bij Tentensuite.

Geslaagde vakantie

Wanneer de kinderen het naar hun zin hebben, kun je pas ècht genieten. Hier letten wij op bij de camping selectie. Een safaritent huren, een beleving voor iedereen uit het gezin!

ZOEKEN IN ALLE REGIO'S

Mike Barnhoorn

Met Tentensuite ga je graag mee!

Welkom bij Tentensuite.nl, de nummer 1 vakantie aanbieder van het Original Glamping. Graag maken wij van de gelegenheid gebruik om onszelf even voor te stellen. Mike en Hans met allebei een passie voor kamperen met comfort hebben samen het besluit genomen om de  know-how en het gezamenlijke aanbod samen te voegen.

Beide altijd opzoek naar een kampeerbeleving op kleinschalige authentieke Franse campings met de voorkeur voor een Nederlandstalige eigenaar. Dit om ook de allerkleinste onder ons op hun gemak te stellen.

Immers de vakantie begint pas echt als ook daadwerkelijk de hele familie mag genieten! Om te beginnen bij de ouders die vol vertrouwen de kinderen over de camping durven te laten gaan. Hier spelen zij in een kleine setting en uiteraard in een schone en natuurlijke omgeving. Een zwembad, gepaste animatie/kinderclub zijn ook altijd aanwezig. Voor de juniors vaak een wat stoerder aanbod zoals bijvoorbeeld een laserbos, mountainbiken of huttenbouwdorp. Ook buiten de camping is er altijd veel te doen, kijk bij al onze campings voor de bijzondere mogelijkheden.

Original Glamping gaat terug naar waar het ooit begonnen is: een bijzondere kampeerervaring met net dat beetje verwennerij erbij! Extraatjes en met dus duidelijk meer comfort. Maar nee geen televisie of een enorm luxe badkamer in de tent. Hetgeen wat er bij ons op de website staat bieden wij dan ook aan met heel veel overtuiging en gegarandeerd vakantie vermaak. Wel staat er bij elke tent een hangmat, skotelbraai of echte BBQ en zijn er altijd gezelschapsspelletjes aanwezig. De inventaris van de tent is meer dan royaal te noemen, van pizzasnijder tot bedlampje, van comfortabele stoelen tot lucifers, het ligt er allemaal.

Wij heten u dan ook nu alvast welkom in een van onze met zorg samengestelde accommodaties.

Per 1 janauri 2021 heeft Mike Tentensuite volledig overgenomen en zal zijn best doen om Tentensuite zo goed mogelijk voort te zetten. De missie blijft hetzelfde: een onvergetelijke Original Glamping Vakantie in Frankrijk aanbieden.

Met vriendelijke groet

Mike

TOP