Rivier de Dordogne

Dorpje op loopafstand

Franse eigenaren

Camping le Mondou

De camping ligt centraal gelegen in de Dordogne op korte afstand van beziens-waardigheden zoals Sarlat, Rocamadour, Domme, Beynac, Collonges la Rouge, en veel chateau's, tuinen en grotten.

 • Zwembad met peuterbad
 • Snackbar en pizza uit houtoven
 • Vlakbij rivier de Dordogne
 • Dorpje op loopafstand
 • Centraal voor uitstapjes
De centrale ligging van deze camping is een echte pré. Je kunt overal naar toe. Voeg daarbij het wijdse uitzicht en de hartelijkheid van Lia en John en je hebt een mooie vakantieplek bij rivier de Dordogne. Gasten komen hier vaak terug, dat zegt genoeg.

Mike Barnhoorn (Tentensuite)

ORIGINAL GLAMPING

Original glamping Tentensuite
Dit is een Original Glamping bestemming. En vlak vóór of ná het hoogseizoen is een safaritent huren zelfs extra voordelig!
 • Mooie camping in het groen. Goed en schoon sanitair en zwembad. Dagelijks vers brood, gezamenlijke maaltijden paar keer per week, activiteiten voor jong en oud, betrokken eigenaren.
  Trudy (Zoover)

Eten & drinken

Snackbar met terras en haard, uitgebreide koffiekaart, borreluurtje, 1x per week pizza uit houtoven of zelfgerookte forel

Internet

wifi op de hele camping beschikbaar (hieraan zijn kosten verbonden)

Faciliteiten

Zwembad plus peuterbad, jeu de boules baan, tafeltennis, speeltuin

Huisdieren

huisdieren zijn toegestaan op deze bestemming, na overleg met de camping-eigenaar

Over camping Le Mondou

De camping ligt in de Dordogne tussen Sarlat en Souillac. Het is er heerlijk rustig en groen met veel ruimte voor de natuur. Er staan notenbomen en fruitbomen en er is een weids uitzicht, de omringende heuvels, een kasteel de weilanden.

Er zijn moderne sanitaire voorzieningen en een speciale babyafdeling, kleuter toilet en wastafel met speciale afmetingen. Voor mindervalide is er een aangepaste douche en toilet gelegenheid.

De eigenaren,  de familie Moreau zijn Frans en beheren de camping sinds kort met veel passie en enthouisame. Er zijn 65 plaatsen en een gezellig terras met een uitgebreide koffiekaart, een koel tapbiertje, een wijntje of een karafje sangria. Eén keer per week is er zelfgerookte forel of op houtvuur gebakken pizza's.

Op loopafstand ligt Het dorpje Saint Julien de Lampon met 600 inwoners. Er is een kruidenier, bakker, slager, een leuke bar, een doktor en ook een tandarts. Het is een actief dorpje waar in het hoogseizoen regelmatig iets georganiseerd wordt voor alle leeftijden.

Gasten over camping Le Mondou

Activiteiten

- De Dordogne is een stromende rivier waarin je prima kunt vissen. Een visvergunning (verplicht) is verkrijgbaar bij de kruidenier in het dorp.
- Een keer in de week wordt er een concour de boules georganiseerd voor jong en oud.
- De omgeving van de camping is geschikt voor sportieve fietsers, met of zonder ondersteuning.

OP VAKANTIE MET KINDEREN IN EEN SAFARITENT OP DEZE CAMPING?

De vroegboekkortingen zijn nog niet verwerkt in de prijzen. Deze ontvang je van ons gelijk na de ingediende aanvraag. De vroegboekkortingen zijn van toepassing op de onderstaande locaties: Chateau camping Le Verdoyer - Familie camping Les Trois Cantons - Petit XL camping Le Mondou - Petit XL camping Fontaine du Roc - Chateau La Grange Fort - Domaine Chateau La Mialaret - Familie camping La Perle Het vroegboeken en de kortingen: Ben je een terugkerende gast dan ontvang je van ons 5% korting. Maak je een reservering voor het hoogseizoen dan ontvang je er nog eens 10% bovenop. Reserveer jij in het voor-of naseizoen? Dan krijg je zelfs 30% korting, uiteraard + de 5% als je al eerder bij ons een reservering hebt geplaatst! Hoogseizoen: vanaf 10 juli tot 22 augustus. Wij zijn op al onze locaties geopend vanaf 1 juni 2021.

Kies een safaritent en selecteer de aankomstdag in de kalender. Klik daarna op de vertrekdag, en bekijk de bruto-huurprijs van de gekozen tent. Hier mag je dan de korting van af halen. Kies de eventuele opties onder de kalender, ga akkoord met de voorwaarden en klik op verzenden om je reserveringsaanvraag te versturen.

Wij sturen jou dan gelijk een offerte met de huurprijs inclusief de voor jou geldende korting!OF KIES HIER EEN ANDERE REGIO

Huur direct bij de campingeigenaar jouw safaritent en reserveer een heerlijk plekje!

Comfortabel, tables d' hotes en toch op de camping, reserveer hier jouw Gites!

Reserveer hier jouw sta-caravan op een kleinschalige camping in Frankrijk

Bonjour, wij zijn Ruud en leida, jarenlang campingeigenaar in Frankrijk. Wij weten als geen ander waar jij heen kan gaan. Kijk je even mee bij onze ervaringen ( Blog)

Op de charme campings van Tentensuite bieden wij altijd een standaard ingerichte tent: TENTENSUITE 5P

Prijzen op basis van
 • 4 personen, uit te breiden naar 5.
 • Aankomst en vertrek in het hoogseizoen op zaterdag of zondag
 • Aankomst en vertrek voor- en naseizoen elke dag, minimaal 2 nachten
 • Aankomst vanaf 15.00 uur, vertrek voor 10.00 uur
Vaste kosten
 • Servicekosten - 50 euro/boeking, ter plekke te voldoen
 • Linnengoed - 12,50 pp/week, ter plekke te voldoen, per bestemming wordt aangegeven of dit optioneel of verplicht is.
Extra opties
 • Kinderstoel en campingbedje 20,00 euro/week
 • Afhankelijk van de bestemming zijn extra opties mogelijk en kunnen er meerkosten worden gerekend voor bv. meer dan 4 personen, linnengoed en/of huisdieren. Deze meerkosten variëren per bestemming en worden op de reserveringsbevestiging vooraf duidelijk vermeld.

Op de charme campings van Tentensuite bieden wij altijd een standaard ingerichte tent:TENTENSUITE 4P

Prijzen op basis van
 • Maximaal 4 personen, 2 volwassenen en 2 kinderen
 • Aankomst en vertrek in het hoogseizoen op zaterdag of zondag
 • Aankomst en vertrek voor- en naseizoen elke dag, minimaal 2 nachten
 • Aankomst vanaf 15.00 uur, vertrek voor 10.00 uur
Vaste kosten
 • Servicekosten - 50 euro/boeking, ter plekke te voldoen
 • Linnengoed - 12,50 pp/week, ter plekke te voldoen, per bestemming wordt aangegeven of dit optioneel of verplcht is.
Extra opties
 • Kinderstoel en campingbedje 20 euro/week
 • Afhankelijk van de bestemming zijn extra opties mogelijk en kunnen er meerkosten worden gerekend voor bv. linnengoed en/of huisdieren. Deze meerkosten variëren per bestemming en worden op de reserveringsbevestiging vooraf duidelijk vermeld.

Prijzen zijn inclusief 10% Franse BTW en exclusief de toeristenbelasting, deze belasting wordt op de camping afgerekend.
Reis-, annulerings- en andere noodzakelijke verzekeringen dienen via de eigen verzekering geregeld te worden. Extra kosten zoals bedlinnen en service diensten kosten worden ook altijd op de camping zelf afgrekend. Huur je direct bij e camping? Dan reken je alle kosten af bij de camping eigenaar.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Ja dat kan. In het voorseizoen alle dagen met een minimum van 2 nachten, in het hoogseizoen op zaterdag of zondag met een minimum van 6 nachten en ook vertrek op zaterdag of zondag. In de week vóór en de week na het hoogseizoen kun je ook op woensdag aankomen of vertrekken. Op deze manier kun je een verblijf van 10 dagen boeken.

Dit verschilt per bestemming en wordt op de reserveringsbevestiging vooraf duidelijk vermeld.

Onze tenten met privé sanitair staan op Domaine Bessière, Camping La Plaine en Domaine Les Quatre Toits.

Op de meeste bestemmingen kun je een tentje bijplaatsen. Hou er rekening mee dat de eigenaren van de camping vaak een vergoeding vragen voor het plaatsen van een extra tentje. Graag adviseren wij jullie over deze extra optie.

De grote safaritenten hebben 5 slaapplaatsen, tenzij anders aangegeven. Voor een 6e persoon is het meestal wel mogelijk om een tentje bij te plaatsen.

Dat is afhankelijk van de bestemming die gekozen gaat worden. Veelal wordt er gevlogen in combinatie met de huur van een auto. Neem voor deze mogelijkheid even via de mail contact met ons op. Dan gaan wij op onderzoek naar de beste mogelijkheden.

Jullie krijgen een factuur ter bevestiging van de reservering, die kun je laten zien op de camping. Je hebt geen voucher nodig.

Op alle bestemmingen zijn honden welkom, alleen zijn hier wel voorwaarden aan verbonden:
- Je bent in het bezit van een geldig dierenpaspoort c.q. inentingsbewijs.
- De hond loopt op de bestemming altijd aan de lijn.
- Honden die vallen in de categorie 1 en 2, zijnde aanvals-, waak- of verdedigingshonden, zijn op geen van onze bestemmingen welkom.

De op de bestemming betaalde servicekosten zijn bedoeld voor de eindschoonmaak van de huurtent na jullie vertrek. Van jullie als gast verwachten wij dat:
- De vuilnisemmer en de koelkast schoon en leeg achterlaten worden.
- Alle keukengerei zoals servies, bestek, pannen en kookplaat schoon achterlaten worden.
- Het beddengoed en handdoeken verzameld is op één van de bedden.

Willen jullie samen met een ander gezin naar één van onze bestemmingen dan is het noodzakelijk de aanvraag in één keer door te geven.  Ook als één van de gezinnen met een eigen tent/caravan naar dezelfde bestemming wil komen. In overleg kunnen wij dan de plaatsen voor jullie regelen.

In onze tenten is het niet toegestaan om te roken.

De toeristenbelasting, de servicekosten en kosten voor opties als linnengoed en/of huisdieren dienen jullie zelf ter plaatse voldoen. In dat geval staat dit vermeld op de reserveringsbevestiging/factuur.

Wij kunnen ons voorstellen dat jullie op een bepaald moment vóór het hoogseizoen bedenken dat je toch liever in een andere omgeving, iets zuidelijker, iets dichter bij huis, enz. enz. op vakantie zouden willen gaan. Daarom mogen jullie tot eind juni geheel kosteloos het bij ons geboekt verblijf omboeken naar een andere, nog beschikbare, bestemming in ons aanbod. Houd hierbij wel rekening met de eventuele meerprijs van de nieuwe bestemming. Is de nieuwe bestemming juist goedkoper, dan krijgen jullie het teveel betaalde van ons retour.

Ja, dat kan. De eerste 14 dagen na het versturen van de reserveringsaanvraag hebben jullie altijd bedenktijd en kan er zonder kosten worden geannuleerd. Hebben jullie een langere optie nodig dan is het handig om dat in overleg te doen. We spreken dan een termijn af om te voorkomen dat we op elkaar gaan zitten wachten en dus de tent onnodig lang niet beschikbaar is voor de verhuur.

Natuurlijk! Is het zo dat je op onze website de tent nog kunt boeken dan is hij voor jullie nog beschikbaar. Zit er toch een ‘bug’ in het systeem dan ontdekken wij dat kort na ontvangst van de aanvraag en zullen jullie dan een mooi alternatief aanbieden.

In 99 van de 100 gevallen is het in Frankrijk in verband met de hygiëne niet toegestaan om een boxershort te dragen in het zwembad. Een strakke zwembroek is noodzakelijk. Iets om rekening mee te houden bij het inpakken van de kleding.

TOP