30% jubileum korting!

Op deze camping geldt 30% korting op de nog beschikbare weken in juli. De korting wordt direkt in de bevestiging van je aanvraag verwerkt.

Privésanitair

Verwarmd zwembad

Nederlandse eigenaren

Domaine les Quatre Toits

Het domaine is een schitterende 200 jaar oude Zuid Franse boerderij, op zo’n 100 kilometer boven Toulouse. In een prachtige heuvelachtige omgeving omringd door middeleeuwse stadjes. Het verwarmde zwembad is geheel omheind, zodat het ook veilig is voor kleinere kinderen om er te spelen.

  • Verwarmd zwembad (omheind)
  • Zomerkeuken met terras
  • Salle d'amis op hooizolder
  • Bibliotheek
Hier ervaarde ik pure verwennerij! Anne (eigenaresse) weet zo goed wat genieten is, dat ze dat moeiteloos kan overbrengen op ieder ander in haar omgeving. En de zeer ruime opzet zorgen voor rust en privacy als je dat wil.

Hans van der Vlist (Tentensuite)
  • We logeerden in de lodge tent. Aan alle details is gedacht bij het inrichten van de tent. Super! Er is veel privacy aan de tent, maar er zijn toch voldoende andere kinderen voor de kids om zich mee te amuseren. De omgeving is zeker de moeite waard. Rustige streek met voldoende mooie stadjes, rivier om te zwemmen, touwenparcours, wandelingen...
    Fam. van de Walle (Zoover)

Eten & drinken

Drie keer per week kun je aanschuiven voor een avondmaaltijd inclusief aperitief, desert en drankjes. Altijd met verse streekproducten, graag wel even reserveren.

Internet

gratis wifi beschikbaar rondom het terras en bij de meeste safaritenten

Faciliteiten

Verwarmd zwembad, loungeruimte met open haard, speelhuisje, trampoline en kinderbadje bij elke tent, voetbalspel, schaak/dam tafeltje, speelweide, spelletjes, tijdschriften en boeken

Huisdieren

huisdieren zijn toegestaan op deze bestemming, na overleg met de camping-eigenaar

Over domaine les Quatre Toits

Op Les Quatre Toits staan, verspreid over het terrein, 6 luxe tot zeer luxe Safaritenten, allen met privé sanitair. De Lodge, Colline en Renard hebben de keuken en sanitair IN de tent. De Peligre heeft de keuken IN de tent en het sanitair NAAST de tent in een luxe privé badhuis. Er zijn aparte slaapvertrekken met zeer goede bedden. Leef- en slaapruimtes zijn afgescheiden met houten wanden.

Saint Antonin Noble Val vormde het decor voor de Engelse film: Charlotte Gray. In 2014 werd een tweede film gemaakt in St. Antonin: A hundred foot journey met o.a. Helen Mirren in de hoofdrol. Het is een adembenemend middeleeuws stadje gelegen aan de Aveyron. Gebouwd in de 12e eeuw en heeft het eerste en heeft het oudste raadhuis van Frankrijk.

Er bevinden zich vele leuke winkeltjes, van patisserie tot zeepjes, kunst en antiek. Er is ook een gezellige zondagochtendmarkt.

Gasten over domaine les quatre toits

EEN GLAMPING VAKANTIE OP DEZE CAMPING?

Bekijk de prijzen en korting op domaine les Quatre Toits, kies een safaritent uit en reserveer je plek.

OF KIES HIER EEN ANDERE REGIO

Bergen, rivieren en mooie steden plus een ruig kustgebied aan de Atlantische oceaan.

Heuvelachtig landschap in overwegend agrarische streek met vele (watersport)meren.

Ruig landschap met zo'n 80 slapende vulkanen, heel veel groen en de populaire Puy de Dôme.

Warme zomers met meer dan 2000 uur zon per jaar, woeste natuur en de beroemde Gorges du Tarn.

Aan de stranden van de Middellandse Zee met een subtropisch klimaat en vele wijngaarden.

TOP