Rivier de Dordogne

Kanovaren

Nederlandse eigenaren

Camping la Berge Ombragée

Berge Ombragée is Frans voor schaduwrijke rivieroever. De camping heeft twee niveau's in een boomgaard en ligt direct aan de rivier. Er een gezellige bar met een terras. Hier kunt je de Dordogne horen kabbelen en de kano’s voorbij zien varen. Indien er hier geen tent meer beschikbaar is, kun je eventueel ook boeken op camping La Champagne. Deze ligt 5 km verderop en heeft eveneens een Nederlandse eigenaar.

  • Broodservice
  • Bar met terras aan de rivier
  • Uitstekende (Vlieg)vismogelijkheden
  • Kinderspeelveld
  • Kanoën
Rudi en Jacqueline (eigenaren) zorgen er voor dat de gasten hier graag weer terugkomen om van het ‘niets’ te genieten. Het is er heerlijk rustig en stil. Als je al iets hoort zullen het loeiende Limousin koeien zijn :-)

Hans van der Vlist (Tentensuite)
  • La Berge Ombragée is een echte camping. Voor mij betekent een echte camping tenten, niet teveel poespas en een mooie omgeving. La Berge Ombragée voldoet hier absoluut aan. Geen grote campers met schotels op het dak, geen disco, geen animaatjes, geen luxe zwembad. Wat wel? Ruimte, rust, supervriendelijke mensen - zowel de eigenaren als de kampeerders - , natuur, leuke stadjes, kanoën of zwemmen in de rivier.
    Hermine (Zoover)

Eten & drinken

Bar met terras aan rivier, broodservice

Internet

Gratis wifi rondom de receptie

Faciliteiten

Kinderspeelveld, kanoverhuur met aankomst of vertrek op de camping, Jeu de Boules baan, tafeltennistafel, schommel, volleybal/badmintonveld

Huisdieren

huisdieren zijn toegestaan op deze bestemming, na overleg met de camping-eigenaar

Over camping La Berge Ombragée

Direct aan de rivier is er een gezellige bar met een terras op twee verschillende niveau’s. Hier hoor je de Dordogne kabbelen terwijl je de kano’s voorbij ziet varen.

In de omgeving van de camping kun je fietsen, wielrennen en mountainbiken, wandelen, kanoën, kajakken, standup paddling (staand op een surfplank de rivier af), hydrospeed (met een klein board de stroomversnellingen af, deltavliegen, paardrijden, Tennissen, rotsklimmen. Er is een boomparcours in de buurten ook kun je pijl en boogschieten.

Gasten over camping La Berge Ombragée

VAKANTIE AAN DE RIVIER OP DEZE CAMPING?

Bekijk de prijzen en korting op camping la Berge Ombragée, kies een safaritent uit en reserveer je plek.

OF KIES HIER EEN ANDERE REGIO

Bergen, rivieren en mooie steden plus een ruig kustgebied aan de Atlantische oceaan.

Heuvelachtig landschap in overwegend agrarische streek met vele (watersport)meren.

Warme zomers met meer dan 2000 uur zon per jaar, woeste natuur en de beroemde Gorges du Tarn.

Aan de stranden van de Middellandse Zee met een subtropisch klimaat en vele wijngaarden.

TOP