Glamping Frankrijk

glamping vroegboek korting

GOEDKOPE GLAMPING VAKANTIE

nu safaritent huren voor maar 555 euro per week

 

Een goedkope glamping vakantie in Frankrijk met vroegboek korting? Speciaal voor deze vroegboek-aktie heeft Tentensuite 25 original glamping tenten op verschillende bestemmingen geselecteerd. Deze safaritenten staan op kleine kindvriendelijke campings in Frankrijk en zijn volledig ingericht voor 4 of 5 personen.

Bij reservering vòòr 31 december betaal je niet het normale tarief, maar het super voordelige vroegboek tarief van slechts 555 euro per week. Zelfs bij reserveringen in het hoogseizoen kost een glamping vakantie voor 4 of 5 personen niet meer dan 555 euro per week!

GLAMPING VROEGBOEK KORTING

Campings met Tentensuite glamping vroegboek korting

"Geweldige camping, zeker aan aanrader als je houdt van een beetje zwemmen en een goed comfort. De beheerders lachen gezellig met je mee en er hangt een goede sfeer op de camping."

Walter

Google

GLAMPING VAKANTIE IN FRANKRIJK?

Tentensuite heeft meerdere bestemmingen in Midden- en Zuid-Frankrijk

Hans en Ingeborg

'Jij hebt alleen verstand van inkt en papier'

Hans werd na 35 jaar in de grafische industrie werkeloos door een reorganisatie. Het was op 53 jarige leeftijd bijna onmogelijk om ander werk te vinden in een leidinggevende functie. 'Jij hebt alleen verstand van inkt en papier' was een veel gehoorde reactie tijdens een sollicitatie gesprek.

Uiteindelijk kreeg hij de tip van zijn broer om safaritenten te gaan verhuren. Hoewel Glamping nog niet was bedacht, was deze ervan overtuigd dat dit de vervanger van de bungalowtent zou gaan worden. En dat bleek ook zo te zijn.

Voor Ingeborg en Hans was dit een grote stap. Een gigantische investering, geen enkele ervaring in de recreatie én opgroeiende kinderen. In verband met op- en afbouw van de tenten zou Hans ca. 20 weken per jaar in Frankrijk zijn. Het was de vraag of dit wel zou gaan werken binnen het gezin.

Toch werd besloten om deze nieuwe uitdaging aan te gaan. Ingeborg hield haar baan aan, om er zeker van te zijn dat de hypotheek betaald kon worden. En toen samen aan de gang: inkoop van tenten, wat voor een vloer, hoe combineer je luxe en functionaliteit zonder een tent onbetaalbaar te maken, etc.

Nog belangrijker: er moest een klik zijn met de eigenaren van de bestemmingen. Natuurlijk is er een zakelijke overeenkomst maar het Tentensuite concept moet wel passen in de sfeer en opzet van een camping. Na een spannend en succesvol eerste Tentensuite jaar, is glamping nu niet meer weg te denken in het vakantie aanbod.

Ingeborg en Hans hebben inmiddels heel wat ervaring en know-how opgebouwd in het stijlvol kamperen. Je bent van harte welkom om het Tentensuite gevoel zelf eens te ervaren!

TOP
Het vroegboek tarief is geldig
op de geselecteerde campings

Op 4-sterren camping Les 3
Cantons geldt een kleine toeslag

De korting is alleen geldig voor
reserveringen die gedaan worden
binnen nu en..
dagen
uren
minuten
seconden
SPELREGELS
€555 TARIEF