Dit is Original Glamping, 10 kenmerken

De luxe van een hotel, het comfort van thuis én de vrijheid van de natuur. Dat is waar Glamping, ofwel luxe kamperen, voor staat. Bij een Glamping vakantie hoef je je geen zorgen te maken of al die kampeerspullen wel in de auto passen en is er ook geen gedoe met verschillende maten tentstokken in de stromende regen.

Het enige dat je hoeft te doen is van tevoren een safaritent boeken, liefst bij Tentensuite natuurlijk. Wanneer je dan na een lange rit op de camping aankomt, staat alles al klaar. Tas neerzetten, drankje inschenken en volop genieten van een zonnige Glamping vakantie!

Dit zijn de 10 kenmerken van Original Glamping via Tentensuite:

  1. Stop de traditionele tentopzet-ruzies die je vakantie een ongemakkelijk begin geven. Bij ons staat de tent al voor je klaar. Niet op de grond, maar op een verhoogd houten vlonder met terras.
  2. Paklijsten van 5 A4-tjes zijn verleden tijd. Onze luxe tenten bieden alle voorzieningen voor een comfortabel verblijf.
  3. Slapen met comfort op een goed matras en een fris opgemaakt echt bed.
  4. Het echte kampeergevoel met de natuur om je heen.
  5. Geen tijd kwijt aan het aanschaffen, uitzoeken, inpakken (en weer uitpakken) van kookgerei. De keuken bij jouw tent van Tentensuite is van alle gemakken voorzien.
  6. Keuze tussen vele kleine campings door heel Frankrijk met Nederlandse eigenaren.
  7. Voel je thuis in dit tijdelijke tweede huis dat op jouw wensen is aangepast. Hou je van compact, dan is de Petitensuite-tent echt wat voor jou. Heb je liever wat meer ruimte en extra’s? Dan is de Tentensuite-tent de beste keus.
  8. Op de campings waar je onze tenten kunt vinden is een groot aanbod aan activiteiten, je hoeft je dus nooit te vervelen!
  9. Geen grote investeringen in dure tenten die je maar één keer per jaar gaat gebruiken. Je betaalt alleen voor de tijd dat je de tent gebruikt.
  10. Glamping staat voor absolute vrijheid. Geniet van de rust òf ga er lekker op uit, niets moet maar alles kan.

Fijne vakantie!