SAFARITENT HUREN IN FRANKRIJK

Comfortabel, natuurschoon en op een kindvriendelijke camping.

Tentensuite, Orginal Glamping voor een stijlvolle kampeerbeleving!

Glamping Frankrijk op kleinschailige camping Een Safaritent huren zonder risico? Wel alvast genieten zonder zorgen van de voorpret? Huur dan een safaritent op onze kleinschalige campings en betaal pas het volledige restant bedrag 4 weken voor vertrek. Nu met slechts 99,00 euro aanbetaling.

Tentensuite, Original Glamping voor een stijlvolle kampeerbeleving! Een safaritent huren zonder zorgen. Glamping zoals het hoort.

Hoge Score Google 2019
"Geweldige camping, zeker aan aanrader als je houd van een beetje zwemmen en een goed comfort. De beheerders lachen gezellig met je mee en er hangt een goede sfeer op de camping."

"Het is mooie kleinschalige camping, met een ruim zwembad en kleine bar/restaurant, waar Carol je een eenvoudige maar goede maaltijd bereid. Ze hebben ook mooie accomodaties te huur. Het is een fijne plek om met kleine kinderen naar toe te gaan. En last but not least, zijn wij erg gecharmeerd van de gastvrijheid van Carole en Laurent. Ze hebben er duidelijk veel plezier in."

Een safaritent huren? CHECK HIER DE BESCHIKBAARHEID

OF KIES EEN REGIO VOOR JE SAFARITENT VAKANTIE

Bergen, rivieren en mooie steden plus een ruig kustgebied aan de Atlantische oceaan.

Heuvelachtig landschap in overwegend agrarische streek met vele (watersport)meren.

Warme zomers met meer dan 2000 uur zon per jaar, woeste natuur en de beroemde Gorges du Tarn.

Aan de stranden van de Middellandse Zee met een subtropisch klimaat en vele wijngaarden.

"Veel Nederlandse kinderen om mee te spelen, leuk animatieprogramma en gezellige bbq en pizza avonden. En dan nog de diertjes! Doordat de camping klein en overzichtelijk is hadden wij als ouders ook echt vakantie."

Jenny

Zoover

Boeken bij Tentensuite

Wij zorgen er persoonlijk voor dat je onbezorgd kunt genieten van jouw Glamping vakantie in Frankrijk. Een safaritent huren doe je bij Tentensuite.nl

Vast aanspreekpunt

Al 10 jaar kun je bij Tentensuite een geslaagde Glamping vakantie boeken. Wij zijn altijd bereikbaar voor je vragen.

Kleine campings

De safaritenten van Tentensuite staan op kleinschalige groene campings, kindvriendelijk en vooral gemoedelijk. Een safaritent huren op een kleinschalige campings doe je bij Tentensuite.

Geslaagde vakantie

Wanneer de kinderen het naar hun zin hebben, kun je pas ècht genieten. Hier letten wij op bij de camping selectie. Een safaritent huren, een beleving voor iedereen uit het gezin!

Mike Barnhoorn

Met Tentensuite ga je graag mee!

Welkom bij Tentensuite.nl, de nummer 1 vakantie aanbieder van het Original Glamping. Graag maken wij van de gelegenheid gebruik om onszelf even voor te stellen. Mike en Hans met allebei een passie voor kamperen met comfort hebben samen het besluit genomen om de  know-how en het gezamenlijke aanbod samen te voegen.

Beide altijd opzoek naar een kampeerbeleving op kleinschalige authentieke Franse campings met de voorkeur voor een Nederlandstalige eigenaar. Dit om ook de allerkleinste onder ons op hun gemak te stellen.

Immers de vakantie begint pas echt als ook daadwerkelijk de hele familie mag genieten! Om te beginnen bij de ouders die vol vertrouwen de kinderen over de camping durven te laten gaan. Hier spelen zij in een kleine setting en uiteraard in een schone en natuurlijke omgeving. Een zwembad, gepaste animatie/kinderclub zijn ook altijd aanwezig. Voor de juniors vaak een wat stoerder aanbod zoals bijvoorbeeld een laserbos, mountainbiken of huttenbouwdorp. Ook buiten de camping is er altijd veel te doen, kijk bij al onze campings voor de bijzondere mogelijkheden.

Original Glamping gaat terug naar waar het ooit begonnen is: een bijzondere kampeerervaring met net dat beetje verwennerij erbij! Extraatjes en met dus duidelijk meer comfort. Maar nee geen televisie of een enorm luxe badkamer in de tent. Hetgeen wat er bij ons op de website staat bieden wij dan ook aan met heel veel overtuiging en gegarandeerd vakantie vermaak. Wel staat er bij elke tent een hangmat, skotelbraai of echte BBQ en zijn er altijd gezelschapsspelletjes aanwezig. De inventaris van de tent is meer dan royaal te noemen, van pizzasnijder tot bedlampje, van comfortabele stoelen tot lucifers, het ligt er allemaal.

Wij heten u dan ook nu alvast welkom in een van onze met zorg samengestelde accommodaties.

Per 1 janauri 2021 heeft Mike Tentensuite volledig overgenomen en zal zijn best doen om Tentensuite zo goed mogelijk voort te zetten. De missie blijft hetzelfde: een onvergetelijke Original Glamping Vakantie in Frankrijk aanbieden.

Met vriendelijke groet

Mike

TOP